• HURTIG LEVERING
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 500 kr.
  • DK STØRSTE UDVALG AF KRANKBOKSE

4iiii - Find din cykel med 4iiii

Oprettet d.

4iiii - Find din cykel med 4iiii

Sådan fungerer den nye smarte feature 


Track funktionen er tilgængelig via den nye 4iiii-app og giver dig mulighed for at finde din wattmåler ved hjælp af Chipolo-netværket. En rytterens powermeter vil kontinuerligt udsende "pings" (når de er tændt eller i søvn), som kan modtages af en smartphone ved hjælp af Chipolo eller 4iiii App. Når en smartphone modtager denne ping, sender den sin nuværende placering til Chipolo-netværket, så rytteren kender denne sidst kendte placering. I tilfælde af, at rytteren taber eller har deres powermeter stjålet, kan de markere den som "stråjlet" i 4iiii App. Når en af ​​pipperne fra den tabte strømmåler høres af Chipolo-netværket, opdateres denne placering på 4iiii App for at hjælpe rytteren med at finde deres powermeter.

 

Hvordan sætter jeg det op?
For at bruge den nye track funkton behøver du simpelthen en 4iiii PRECISION eller Podiiiium Powermeter og en iOS smartphone. Hvis du køber et nyt powermeter, kommer den allerede leveret med seneste firmwaren.

Platform som hjælper med at køre track funktionen. Hvis du allerede ejer en 4iiii Powermeter, bliver du bedt om en firmwareopdatering (opdateringen vil gå live april 10). Når din firmware er opdateret, er du klar til at søge efter din powermeter!

Ved hjælp af en iOS-telefon kan du downloade den nye 4iiii-app eller opdatere din gamle app. Efter downloading bliver du bedt om at oprette en 4iiii-konto eller logge ind med din eksisterende konto. Når dette er oprettet:

Tilslut din 4iiii Powermeter til 4iiii app. Hvis du bliver bedt om det, skal du udføre en firmwareopdatering på powermeteren.
Når du er tilsluttet, skal du klikke på strømmåleren for at få adgang til indstillingerne. Du kan derefter klikke på "Opgraderbare funktioner", som vil bringe dig til butikken, hvor du kan købe funktioner ved hjælp af obvıous platform.
Klik på CHIPOLO_PLATFORM og accepter brugeraftalen. Du er nu klar til at gå!
Når du er konfigureret, kan du få adgang til track funktionen ved hjælp af kortfanen nederst på 4iiii-appdisplayet. Du kan se den senest kendte placering af din enhed, og når du markerer den som tabt, får du opdateringer med tidsstempler, hvor strømmåleren er placeret.

 

Læs pressemeddelse fra 4iiii