Om os

Velkommen til Danish Bike ApS webshop

Danish bike er startet i oktober 2013 som webshop i Danmark, med et enkelt mål at finde produkter som ikke er repræsenteret på det danske marked, og til de helt rigtige priser.

Alle Danish Bike produkter indkøbes fra producenterne fra hele verden med fokus for kvalitet.

 

Vores slogan dækker over ret mange ting : Products we love

  • Vi har en passion for det vi sælger, og ønsker i skal have den samme oplevelse af brugen af vores produkter.
  • Vi ønsker at levere en kvalitet for den kræsne udøver,hvor detaljen betyder alt.
  • Vi vil gerne leverer niche brands, som ikke har været tilgængelig på det danske marked.

 

Klubtøj - Saby Sports

VI sætter en ære i at lave klubtøj for alle de sportklubber/foreninger/firmaer som vil selv sætte præg på deres tøj og design, vores leverandør af tøj kommer fra hjertet af Italien. Udvalget af Cykeltøjet er både for Herrer og Dame - Perfekt Match mellem pris og kvalitet.

Målet med klubtøj er at kunne leverer tøj til netop jeres ønsker, bestil online, betal, få leveret hjem....simpel og enkelt process.

 

Keramiske produkter

Tripeak er en producent fra Taiwan, som elsker detaljer omkring deres produkter, Innovation er bestemt deres force, nye produkter, optimere, mere kvalitet for pengene, som kommer dig til gode. Der sortiment er Kranbokse med patent som sikre dig ingen knirken, lang holdbarhed, Pullethjul til både MTB/RACER Stållejer eller grade5 keramiske lejer, værktøj til gør det selv folket. Dernæst er sortimentet udvidet til Coated lejer som giver 4år garanti på udvalgte produkter.

Alt inden for keramiske lejer, så skal du vælge Tripeak.

 

4iiii Powermeter - Vejer kun 9 gram

En af verdens største producenter af wattmåler er Canadiske 4iiii som har udviklet den mest præcise tekonologi på marked.

Der produkt range er ret stor både til single side og dobblet side.

Derudover har de mulighed for at installerer wattmåler på dit eget kranksæt, det er der ingen andre producenter der kan p.t. i dag.

 

Kelvin - Hjulsæt for livet - made in Denmark

Vores eget brand Kelvin består af Kelvin Rammer, Kelvin Hjul til V-brakes, Kelvin Hjul til Disc samt Kelvin Hjul til Gravel, alt sammen sammensat af de bedste materiale, med lang holdbarhed. Køb Kelvin og du får kvalitet for livet. Vores Kelvin Nav er fra en stor producent som har fokus at lave det bedste, så selv Chris King, Reynolds, Kona, bla vælger dem til at produceres deres nav da kvliateten er helt i top.

 

Wahoo

En stor amerkansk producent af cykelcomputer, hometrainer som fokus på en god oplevelse, betjening skal være nem, features skal være mange, Wahoo sponsor bl.a Chris Frome med the Wahoo Kickr home trainer

 

Zeno

Er en fed producent med tilbehør til cyklen i form af nano kabler, wire, bremseklodser, floating skive bremser, alt samme med fokus på optimering af din træning.

 

Saby Sport

Skal du have fedt cykel som er fyldt med detaljer så kontakt os, så hjælper vi med et design som passer dig


Tak fordi du kiggede forbi.

Hvis du har ønsker om produkter som ikke findes på hjemmeside, er du meget velkommen til at skrive en mail til os [email protected]

Giv gerne ris og ros
 

 

Med Venlig Hilsen

Danish Bike
Gadesvinget 11
DK-2670 Greve
42716600 - Ejer : Henrik Kristoffersen

[email protected]